Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go va face sa va bucurati intr-un mod facil de toate proprietatile oferite de catre Forever Freedom, alaturi de gustul exotic detinut de catre rodie. Forever Freedom2Go este prezentat intr-un ambalaj foarte practic, care il transforma intr-un produs usor de transporat. Pentru ca practic vorbim de acelasi produs, anume Forever Freedom, doar ambalajul fiind diferit si adaosul de suc de rodie, Forever Freedom2Go contine si el sulfat de condroitina si glucozamina, MSM (o varietate de sulf organic cunoscut si sub denumirea de metil-sulfonil-metan) si un plus de antioxidanti rezultat sucul de rodie, toate acestea gravitand in jurul binecunoscutului gel stabilizat de aloe vera.

Rolul sulfatului de condroitina si a celui de glucozamina a fost demonstrat ca este vital pentru mentinerea functionarii propice a articulatiilor si pentru mentinerea mobilitatii, acestea fiind doua substante proprii organismului. MSM-ul reprezinta o sursa de sulf important pentru organism in pastrarea bunei functionari a articulatiilor dar si a integritatii tesuturilor conjunctive. MSM-ul si sulfatul de condroitina si glucozamina impreuna formeaza prima reduta de aparare a bunei functionari a articulatiilor. Peste toate acestea s-a adaugat sucul de rodie pentru continutul sau foarte bogat de antioxidanti, rezultand astfel o combinatie de mare succes prezentata sub forma unei bauturi cu un gust deosebit.

Nu trebuie omis din vedere ca fiecare doza zilnica recomandata a fi consumata este prezentata si ambalata intr-un plic foarte usor de transportat si comod, putand fi la indemana oricand. Cand il veti deschide veti savura o binefacatoare si delicioasa bautura.

Forever Freedom2Go are in continutul sau 100% suc.

*** Forever Freedom2Go contine sulfat de condroitina si glucozamina, alaturi de MSM

*** Forever Freedom2Go are un gust delicios datorat in mare parte sucului natural de rodie

*** Forever Freedom2Go este ambalat intr-un mod foarte practic, fiind foarte usor de folosit si de transportat

Modul de folosire al produsului:

  • Inainte de a fi consumat se recomanda agitarea energica a produsului;
  • Fiecare plic va fi consumat in nu mai mult de doua reprize in fiecare zi, de preferat inaintea meselor. Cantitatea din fiecare plic ramasa neconsumata se va consuma in maxim 24 de ore pentru a nu se pierde din calitatile produsului;
  • Daca ambalajul produsului prezinta deteriorari, acesta nu se va consuma.

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Freedom2Go contine 30 plicuri, fiecare cu un continut de 88,7 ml