Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go combina proprietatile pe care le regasim in doua produse exceptionale din gama de produse Forever Living Products, anume Aloe Vera Gel, alaturi de Forever Pomesteen Power apreciat pentru gustul sau placut, dar si pentru puterea antioxidantilor proveniti din fructe precum mangostan, rodie, afine, mure, zmeura, pere sau extract obtinut din seminte de struguri.

Din cele doua produse mentinate mai sus Forever Living Products a selectionat tot ceea ce este cu adevarat mai valoros, realizand o bautura ce poate fi oricand la indemana datorita ambalajului sau foarte practic. Oriunde va veti afla puteti consuma Forever Aloe2Go, fie ca sunteti in masina la drum, fie la birou sau accasa. Nu aveti nevoie decat sa aveti la dumneavoastra un plic, pe care il veti rupe in locul indicat, bucurandu-va astfel de beneficiile aduse de cele doua bauturi nutritive.

Forever Aloe2Go asigura organismului o gama de carbohidrati complecsi, ce aduc cu sine un plus de vitalitate alaturi de un gust foarte placut rezultat din combinarea aromei racoritoare si dulce a magostanului cu gelul de aloe vera, obtinand astfel un cocktail de substante nutritive si antioxidante de cea mai noua generatie. Pentru gustul sau deosebit de rafinat, mangostanul este supranumit si “regele fructelor”. Odata consumat Forever Aloe2Go sistemul imunitar va fi mereu in forma.

Daca ne raportam la alte fructe recunoscute pentru bogatia de antioxidanti precum afinele, rodia are un continut mult mai mare, in vreme ce mangostanul este apreciat pentru al sau continut ridicat de xantone. Mai multe studii au aratat ca xantonele sunt mult mai eficiente in stimularea bunei functionari a sistemului imunitar decat vitaminele E si C. Gelul de aloe vera, recunoscut pentru capacitatea sa de a stimula buna functionare a sistemului imunitar, realizeaza acest lucru datorita prezentei polizaharidelor si substantelor imunostabilizatoare.

Odata ce aveti la indemana aceste informatii si un produs exceptional – Forever Aloe2Go – prezentat intr-un ambalaj deosebit de comod si de practic, nu va mai ramane decat sa aveti grija ca rezerva din produs sa nu vi se epuizeze niciodata.

Modul de administrare ale produsului:

  • Produsul inainte de folosire trebuie agitat energic, iar desfacerea acestuia se va face prin locul indicat;
  • Contintul plicului se va consuma de preferat inainte de mese, intr-una sau in doua reprize pe parcursul unei singure zile. Eventuala cantitate ramasa neconsumata, va fi pastrata numai la frigider si se va consuma in cel mult 24 de ore;
  • Produsul nu trebuie consumat daca ambalajul sau prezinta deteriorari.

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Aloe2Go contine 30 de plicuri, in fiecare regasindu-se 88.7 ml din produs