Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub este capabil sa faca mai mult decat o simpla curatire a epidermei, pentru ca in compozitia sa se regasesc gelul stabilizat de aloe vera alaturi de microsfere solide din ulei de jojoba, combinatie ce permite efectuarea unui exfolieri eficiente a celulelor moarte si a detritusurilor ce s-au acumulat in pori, toate acestea fiind facute intr-un mod atat de delicat, incat Forever Aloe Scrub sa poata fi utilizat in fiecare zi.

Gelul stabilizat de aloe vera alaturi de microsferele de ulei de jojoba imbunatatesc procesul natural de reinnoire celulara, in paralel protejand epiderma de o actiune mult prea deshidratante si agresiva precum cea a exfoliantelor sintetice. De aici se poate trage concluzia ca Forever Aloe Scrub este capabil sa realizeze o exfoliere delicata a resturilor celulare care astupa porii. Folosind Forever Aloe Scrub tenul dumneavoastra va avea aspectul pe care vi-l doriti, capatand un aspect radios si luminos.

Modul de utilizare al produsului:

  • Forever Aloe Scrub se va aplica pe pielea umezita urmand a se masa usor pret de 2 pana la 3 minute evitandu-se contactul cu ochii. Se va pastra umiditatea optima de lucru, urmand ca produsul sa se indeparteze printr-o clatire din abundenta cu apa si sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale si curat

Modul de prezentare al produsului:

  • Forever Aloe Scrub se prezinta sub forma de flacon in greutate de 99 grame