Firming Day Lotion

Firming Day Lotion
Firming Day Lotion

Firming Day Lotion este o emulsie hidratanta ce indeplineste un rol important in mentinerea frumusetii si sanatatii tenului, precum si in protejarea acestuia de actiunea nociva a factorilor de mediu, pe tot parcursul zilei. Firming Day Lotion reprezinta o combinatie de aloe vera si diversi agenti de hidratare, umectare si refacere, necesari bunei mentineri a structurii pielii si pastrarii aspectului tineresc, precum si vitaminele C si E, iar colagenul si elastina din formula produsului au un rol important in mentinerea prelungita a structurii si aspectului tanar al pielii.

Firming Day Lotion – reda finetea porilor

La realizarea produsului Firming Day Lotion, ce reduce efectul trecerii anilor si contribuie la redarea fermitatii, texturii si granulatiei, s-au impletit cunostintele dermatologilor si arta cosmetologilor. Rezultatul este o formula protectoare, ce constituie o excelenta baza de machiaj.

*** Emulsie ultraperformanta de ingrijire a tenului
*** Ideala pentru hidratarea, hranirea si redarea fermitatii tenului
*** Reda finetea porilor
*** Excelenta baza de machiaj pentru pleoape sau pentru intreaga fata
*** Contine vitaminele A, C si E

Utilizare Firming Day Lotion:

  • Firming Day Lotion se aplica usor, la nivelul fetei si gatului, pana la decolteu. Numai dupa ce intreaga cantitate de emulsie a fost absorbita in totalitate, se va putea aplica fondul de ten preferat, sau orice alte produse de make-up

Prezentare Firming Day Lotion:

  • Firming Day Lotion se prezinta sub forma unui flacon de 59 ml

Firming Day Lotion pret:

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@gelaloevera.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila odata cu prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • In vederea obtinerii reducerii de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living