Aroma Spa Collection

Aroma Spa Collection

Aroma Spa Collection un produs exceptional pentru aromaterapie, compus din 3 produse ce alcatuiesc acest set Spa, anume: Relaxation Massange Lotion, Relaxation Shower Gel si Relaxation Bath Salts. Produsele se pot folosi/achizitiona si individual, fiind capabile sa aduca in casele dumneavoastra beneficiile unei autentice experiente spa aromaterapeutice.

Iata cum puteti folosi produsele ce compun Aroma Spa Collection:

Pasul 1: Relaxation Bath Salts va ajuta sa va eliberati de griji, lucru datorat formulei sale in care regasim bine cunoscutele saruri de la Marea Moarta, alaturi de uleiuri esentiale si lavanda;
Pasul 2: Relaxation Shower Gel va va rasfata pielea, iar pentru o curatare mai fina si o piele si mai curata folositi o lufa;
Pasul 3: Pentru o hidratare exceptionala a pielii folositi Relaxation Massage Lotion

Relaxation Shower Gel, Relaxation Bath Salts si Relaxation Massage Lotion, sau pe scurt Aroma Spa Collection sunt trei produse noi, care va vor ajuta sa va relaxati pe deplin la sfarsitul unei zile lungi si obositoare, sau, folosite la inceputul zilei vor aduce acea prospetime care va va ajuta sa faceti fata provocarilor de peste zi. Forever Living Products va propune prin intermediul celor trei produse o solutie la indemana oricui pentru o experienta completa a simturilor, la sfarsitul careia veti dobandi o piele mai sanatoasa, catifelata si mai frumoasa, si bineinteles, va veti simti mult mai relaxat. Asadar, lasati-va grijile la o parte, si bucurati-va de o experienta spa autentica. Pentru a va elibera de stres o baie calda este ideala, iar daca veti adauga si doua linguri de Relaxation Bath Salts experienta va fi de-a dreptul fantastica. Forever Living Products a combinat sarurile de la Marea Moarta cu uleiul de lavanda si alte alte uleiuri esentiale, pentru proprietatile lor terapeutice renumite, intr-un produs unic, ce nu va uita niciun centimetru de piele. Pe langa senzatia de relaxare, sarurile de la Marea Moarta sunt renumite si pentru alte beneficii pe care le aduc. Acestea spre exemplu contin numai 12%-18% clorura de sidiu, dar sunt si bogate in alte saruri precum calciu, magneziu, potasiu, brom, unele dintre ele neregasindu-se in nicio alta apa sarata. Magneziul si potasiul poseda efecte calmante si antialergice, zincul detine numeroase proprietati antiinflamatorii, bromurile contribuie la relaxarea sistemului nervos, si lista efectelor pozitive nu se opreste aici. Mai multe cercetari de specialitate au scos in evidenta mai multe beneficii, dintre care enumeram pe cele mai importante:

  • Contribuie la tonifierea pielii;
  • Relaxeaza musculatura;
  • Contribuie la ameliorarea disconfortului reumatic;
  • Contribuie la stimularea circulatiei sangvine;
  • Contribuie la accelerarea metabolismului celulare;
  • Adaugate in apa de baie, sarurile contribuie la reducerea retentiei fluidelor in tesuturi si la detoxifiere, fiind ideale si pentru refacerea organismului dupa perioade de efort intense.

*** Produsele de vand si individual, facand posibila o experienta spa desavarsita, chiar la dumneavoastra in casa

*** Produsele contin lavanda, recunoscuta datorita si proprietatilor sale calmante

Trusa Aroma Spa Collection cuprinde:

  • Relaxation Massage Lotion (Cod 288) – 350 g;
  • Relaxation Shower Gel (Cod 287) – 192 ml;
  • Relaxation Bath Salts (Cod 286) – 192 ml.

Modul de utilizare al produsului:

  • Conform cu instructiunile inscrise pe fiecare produs.