Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly, este un produs destinat a trata leziunile cutanate minore, conform cu intrebuintarile cele mai frecvente ale plantei aloe vera, intrebuintari care au facut-o cunoscuta de aproape doua milenii. Se obisnuieste adesea ca planta sa fie crescuta in case, tocmai pentru a fi la indemana ca masura de prim-ajutor in cazul arsurilor in special, intepaturilor, dar si a altor leziuni cutanate minore. Gelul de aloe vera, prezent in interiorul frunzelor de aloe vera, este cea mai importanta planta a plantei, posedand numeroase proprietati ce-l fac util pentru problemele epidermei, inclusiv in cazul celor ce sunt mai sensibile.

Aloe Vera Gelly se va aplica in caz de nevoie in acea zona care necesita o calmare rapida a epidermei in urma unor iritatii, dar si pentru a reda catifelarea si hidratarea initiala. Aloe Vera Gelly odata folosit, nu va pata hainele, avand capacitatea de a patrunde rapid in piele, prezendadu-se sub forma unui gel translucid in componenta caruia se regasesc numerosi agenti de umectare si de hidratare. Pentru ca aloe vera a fost folosita in primul rand pentru acordarea primelor masuri de ajutor in caz de arsuri si leziuni cutanate minore, Forever Living Products a gandit si conceput acest produs pentru a fi prezentat sub forma unui gel, ce se absoarbe in totalitate avand o actiune cicatrizanta, hidratanta si calmanta in acelasi timp.

De-a lungul folosirii produsului Aloe Vera Gelly rezultate remarcabile s-au obtinut in tratarea problemelor cauzate de arsuri (inclusiv cele solare), diverse leziuni cutanate minore, acnee, lucru datorat in principal proprietatilor antiinflamatorii, calmante si de combatere a infectiilor, fiind un produs apreciat de catre fizioterapeuti pentru ultrasonoterapie dupa electroliza, sau de catre hair-stylisti pentru protectia pe care o confera scalpului inaintea operatiilor de vopsire si de ondulare permanenta. Oriunde mergeti, oriunde va aflati, inclusiv in vacanta, in trusa de prim-ajutor Aloe Vera Gelly isi va gasi intotdeauna utilitatea, iar pentru cei a caror piele necesita o ingrijire atenta este un tovaras ideal.

Modul de administrare al produsului Aloe Vera Gelly:

  • Produsul se va aplica intr-o cantitate suficienta si generoasa pe zona afectata, dar numai dupa ce aceasta a fost curatata in prealabil

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Vera Gelly contine 118 ml