Aloe Nourishing Serum

Aloe Nourishing Serum

Sonya Aloe Nourishing Serum este o adevarat comoara pentru ten, mentinandu-l aspectul tanar prin restabilirea nivelului hidratarii cutanate. Sonya Aloe Nourishing Serum este o combinatie intre extractul de ceai alb si gelul stabilizat de aloe vera, ambele ingrediente majore pentru acest produs recunoscute pentru proprietatile lor hidratante. Sonya Aloe Nourishing Serum prezinta o textura fluida, fina, lajera si foarte facil de aplicat ce se remarca printr-o patrundere foarte rapida in piele. Produsul se poate constitui si ca baza pentru un alt produs Forever Living, anume Sonya Aloe Balancing Cream.

*** Aloe Nourishing Serum prezinta o textura fina, lejera si fluida

*** Aloe Nourishing Serum contribuie in mod decisiv la stabilirea unui nivel optim de hidratare cutanata

*** Aloe Nourishing Serum are la baza o formula bazata pe combinatia dintre extractul de ceai alb si gelul stabilizat de aloe vera

Modul de utilizare al produsului:

  • Sonya Aloe Nourishing Serum se va folosi atat de dimineata cat si seara, recomandat inaintea tonifierii efectuate de Aloe Refreshing Toner, prin aplicarea a trei doze pe varful degetelor. Apoi serumul se va repartiza cu ajutorul degetelor in mod uniform la nivelul decolteului sau fetei.

Modul de prezentare al produsului:

  • Sonya Aloe Nourishing Serum contine 118 ml.