Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion este un excelent produs menit sa contracareze efectele nu intotdeauna pozitive ale actiunii unor factori de mediu precum capriciile vremii, factorii poluanti si vantul. Aloe Moisturizing Lotion este produsul ideal pentru prevenirea acestor efecte.

Aloe Moisturizing Lotion se prezinta sub forma unei emulsii inedite ce are in continutul sau excelente proprietati hidratante si remarcabili agenti de umectare. In Aloe Moisturizing Lotion se regasesc spre exemplu elastina si colagen care au o ontributie importanta la mentinerea unui aspect elastic, moale si neted al pielii, in paralel cu pastrarea unui pH echilibrat. Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai mare decat Aloe Lotion, fiind ideala pentru refacerea normalitatii cutanate si pentru refacerea rezervelor de apa.

Aloe Moisturizing Lotion este un produs exceptional pentru ingrijirea tenului dar si a corpului si pentru stoparea efectelor negative produse de catre factorii de mediu si de catre poluare. Dupa ce intreaga cantitate de Aloe Moisturizing Lotion aplicata a fost absorbita de catre piele, se poate aplica orice produs de machiaj.

Modul de folosire al produsului:

  • Aloe Moisturizing Lotion se aplica la nivelul tenului, mainilor sau corpului facand un masaj usor pana cand aceasta este complet absorbita de catre piele. Daca veti folosi produsul ca baza pentru machiaj, se recomanda pastrarea unei pelicule fine de produs pe piele

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Moisturizing Lotion contine 118 ml;

Forever Aloe Moisturizing Lotion pret:

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@gelaloevera.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila odata cu prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • In vederea obtinerii reducerii de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living