Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap, parte a ofertei Forever Living Products pentru asigurarea igienei corporale, asigura o excelenta igiena a fetei si a mainilor, prezentandu-se sub o forma densa, perlat-iridiscent furnizand in paralel si o foarte buna hidratare. In formula sapunului lichid Aloe Liquid Soap se regaseste o mare cantitate de gel stabilizat de aloe vera capabila sa curete pielea fara a o usca. Aloe Liquid Soap este foarte usor de folosit, producand din abundenta o spuma placuta cu un parfum discret, usor de indepartat, lasand in urma sa o piele curata, matasoara si moale. Aloe Liquid Soap nu va genera iritatiile pe care alte produse similare de pe piata le genereaza, mai ales sapunurile solide.

Aloe Liquid Soap NU irita ochii, de aceea este ideal a se folosi si de catre copii, fiind in acelasi timp si biodegradabil. Aloe Liquid Soap are un pH controlat alaturi de o actiune foarte delicata, iar aceste motive il recomanda pentru igiena zilnica a mainilor, fetei, dar si a corpului. In primul rand sunt vizati cei ce sufera de anumite iritatii ale pielii, dar si cei ce au o piele sensibila. Aloe Liquid Soap se prezinta intr-un ambalaj modern, sub forma unui flacon-dozator foarte usor de folosit, cu un parfum discret si parfumat, fiind ideal a se utiliza de catre intreaga familie.

Modul de utilizare al Aloe Liquid Soap:

  • Apasarea mecanismului va conduce la eliberarea unei cantitati mici de sapun lichid. Umeziti mainile inainte de folosire pentru formarea unei spume abundente; aceasta se va elimina prin clatirea cu apa calduta, iar pentru uscarea epidermei se va folosi un prosop moale;
  • NU irita ochii.

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Liquid Soap contine 473 ml.

Trimite-ne un mesaj

Adresa dumneavoastra de e-mail nu va fi facuta publica. Toate campurile sunt obligatorii