Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Balsam Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse – balsam de par oferit de catre Forever Living Products – se bazeaza pe o formula ce are in centrul sau gelul de aloe vera, imbogatita cu mai multe elemente printre cae complexul vitaminic B si proteine hidrolizate. Printre efectele cele mai apreciate ale produsului Aloe Jojoba Conditioning Rinse sunt cele de refacere si de hidratare, care vor face parul sa fie mai matasos, mail maleabil, mai stralucitor si mult mai usor de coafat.

Balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse de la Forever Living Products a fost gandit pentru a fi utilizat dupa folosirea samponului Aloe Jojoba Shampoo, si el tot pe baza de aloe vera, ingrijind in acest fel parul in mod eficient si delicat.

Aspectul mai matasos si mai stralucitor conferit parului se datoreaza in principal combinatiei dintre gelul de aloe vera stabilizat si agentilor antielectrostatice, oferind in acest fel parului dumneavoastra ingrijirea pe care o merita.

Modul de utilizare al balsamului de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • Dupa ce parul a fost spalat cu Aloe Jojoba Shampoo, masati parul usor cu balsamul de par Aloe Jojoba Conditioning Rinse, urmand a-l lasa circa 2-3 minute pentru a actiona; dupa aceasta operatie clatiti-l si aranjati-l dupa propria dorinta.

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Jojoba Shampoo contine 296 ml.