Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme va este oferit de catre Forever Living Products Romania pentru a va ajuta sa va mentineti supletea corpului, alaturi de un program de exercitii sportive regulat si de o dieta saraca in calorii.

Se cunosc in prezent mai multe cauze ce stau la aparitiei si mentinerii celulitei, printre care cele mai importante sunt urmatoarele: posibilele dezechilibre hormonale cauzate de cresterea nivelului hormonilor estrogeni sau o circulatie vasculara deficitara. Prin compozitia sa, Aloe Body Conditioning Creme amelioreaza circulatia cutanata, incetinind astfel procesul de retentie a lichidelor si de pastrare a grasimilor, responsabile pentru formarea si aparitia celulitei.

Aloe Body Conditioning Creme se prezinta sub forma unei crème emoliente ce prezinta o textura onctuoasa, densa a carei formula contine agenti de umectare si de emulsionare si diverse extracte vegetale europene. Crema poate fi folosita pentru masaj si pentru ingrijirea zonelor cu keratinizari, si diverse ingrosari si asperitati. Aplicarea cremei Aloe Body Conditioning Creme nu va lasa urme grase, fiind in acelasi timp si un produs hidratant, iar aplicarea produsului la sfarsitul procedurii de tonifiere, are ca efect aparitia unei foarte placute senzatii de incalzire.

Modul de utilizare al produsului:

  • Se vor consulta instructiunile inscrise pe eticheta.

Modul de prezentare al produsului:

  • Aloe Body Conditioning Creme contine 113 grame.

Forever Aloe Body Conditioning Creme pret:

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@gelaloevera.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila odata cu prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • In vederea obtinerii reducerii de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living

Inscriere Forever Living