Aloe Activator

Aloe Activator este considerat a fi cel mai concentrat produs din oferta Forever Living Products Romania pe baza gelului de aloe vera. Aloe Activator contine deopotriva gel stabilizat de aloe vera alaturi de alantoina, care la randul sau este un factor de regenerare si crestere celulara. Aloe Activator se constituie a fi un agent de hidratare exceptional in formula caruia se regasesc aminoacizi, enzime si polizaharide. Din aceste considerente, Aloe Activator este recomandat a se folosi inaintea mastii Facial Contour Mask Powder avand afecte de refacere, hidratare si curatire. Folosirea mastii Facial Contour Mask Powder este ideala pentru indepartarea celulelor moarte, punandu-se in evidenta noile straturi celulare, care vor conferi tenului aspecte luminoae si stralucitoare. Aloe Activator poseda un pH echilibrat, ceea ce-l face potrivit aplicarii in jurul ochilor.

Aloe Activator este produsul cel mai important din trusa Aloe Fleur de Jouvence, mai ales pentru faptul ca acesta poate fi folosit in scopuri multiple. Aloe Activator este deosebit de eficient pentru realizarea unei curatari in profunzime a pielii, pentru redarea senzatiei de prospetime si pentru obtinerea efectului astringent. Aloe Activator se va folosi impreuna cu un tampon imbibat in produs.

*** Aloe Activator este un excelent produs pentru hidratarea si curatirea pielii
*** Aloe Activator poate fi aplicat si in jurul ochilor, pentru ca poseda un pH neutru, usor spre acid
*** Aloe Activator are o formula bazata in special pe alantoine si gel stabilizat de aloe vera
*** Aloe Activator este un agent astringent eficace

Modul de utilizare al produsului:

  • Se va tampona tenul cu un tampon de vata bine imbibat in produs;
  • In cazul folosirii produsului ca parte a programului Aloe Fleur de Jouvence, se va consulta manualul programului

Modul de prezentare al produsului:

  • In cadrul trusei Aloe Fleur de Jouvence flaconul contine 60 ml, iar separat de trusa flaconul contine 120 ml

Forever Aloe Activator pret:

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@gelaloevera.com.ro

Reducere 15%

  • Fara obligatii;
  • Fara costuri;
  • Comenzi on-line 24/24;
  • Reducerea este valabila odata cu prima comanda;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • In vederea obtinerii reducerii de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):
Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living